HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Blogotchi

2008.08.27. 18:09 szörp epe

Kezdem sejteni, hogy miért kattannak olyan gyorsan az emberek rája a blogírásra. Ahhoz képest, hogy eredetileg csak kis ujjgyakorlatnak szántam, hogy legyen hol kiélni a kreatív energiáimat, mostanra már egy kis tamagocsi lett, akit folyton figyelgetek, nézegetem a statisztikáit, gondolkozok rajta, hogy mit és hogyan írjak meg... Asszem ez egy kezdő függőség.

Legalább annyi menekülőútvonal van még hátra, hogy nemsokára kezdődik a suli, akkor már tényleg nem lesz időm ezzel foglalkozni, másrészről sürgősen több energiát kellene fordítani a szakmai blogomra, mert abban van a jövő meg fejlődés. De majd  igyekszem, néha így is től sok alvásnak érzem a napi 5 órát.

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr32636425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása