HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Film: The Forbidden Kingdom

2009.08.12. 00:23 szörp epe

Hát eredetileg azt terveztem, hogy ma este egy kung-fu filmet nézek meg, és ez volt kéznél pont.

Csalódtam.

Majdnem annyira gagyi, mint annó az old school kung-fu-s filmek, de cserébe le van öntve egy kis Karate Kid + Disney kombóval, borzasztó.

Hogy mondjak valami jót is: Jet Li jó. Jó még a Jade Warlord is. Oszt ennyi, csá.

Ha két hasonló tematikájú filmhez hasonlítanám, akkor a Crouching Tiger, Hidden Dragonhoz képest nincs személyisége a szereplőknek, és a sztori is egy nagy nulla. A Hero-hoz képest meg vizuálisan nincs sehol, sajnos nem mertek kitörni a hétköznapi csihi puhi árnyékból. (Ok, lehet hogy a kínaiak jobban értenek a saját hangulatukat árasztó filmekhez.)

Ami ezen kívül van, az egy megfáradt Jackie Chan (a részeges mester szerepe legalább egy kicsit jól áll neki, na nem mintha megerőltetné magát benne), és egy szirupos gyerekfilm. Oké, legalább annyit sikerült elérni, hogy a végén ne "SPOILER" csókólózannak. Legalább ennyi.

Egyébként a film címének mi az isten köze van a film témájához?

A vége felé azért volt egy rész, amin sikerült felnevetnem, íme:

Ebben a jelentben az látható, hogy Jason megkapja a mágikus Jáda Orrtúrót, és éppen vívódik hogy használja-e (nyugodtak lehetünk, fogja).

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr351304111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása