HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Index: Addig vert, amíg el nem fáradt

2009.06.10. 21:54 szörp epe

Az Index címlapján egy cikk van a családon belüli erőszakról, egy sráccal van interjú, akit vertek gyerekkorában. Egy pillanatig néznem kellett a képet, amíg rájöttem, hogy ismerem ezt a srácot, bár nem közeli barátok, de "jó ismerősök" vagyunk.

Ledöbbentett ez az interjú, a leírása, hogy verte őt az apja gyerekkorában. Mert az egy dolog, hogy tudod, van ilyen jelenség, mint amikor olyannal történik meg, akit közvetlenül ismer. Ritka durván érzem most magam.

Közben a srác bepostolta a Facebook-ra is, úgyhogy most ott beszélgetünk ez milyen szörnyű, és mit lehet tenni. Jól írta az egyik kollégina, ha mesélik neked, akkor nem tudsz szinte semmit se mondani, szörnyű.

Írja a srác, hogy elég szarul érezte magát, amikor a távoltartási törvényt (ami több jogot biztosított volna a rendőröknek ilyen esetekben) nem fogadták el, elég rosszul érezte magát.

Döbbenet az egész.

Szólj hozzá!

Címkék: köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr151177706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása