Végre. Visszafordíthatatlanul itt van az eperszezon, úgyhogy végre degeszre ehetem magam vele, amire leérik, és megint csak üvegházi lesz legalább megunom annyira, hogy egy évig megint nem nagyon akarok enni. Mondjuk, már 1-2 hete veszegettem a piacon, de eddig drága is volt, meg nem is volt olyan finom íze, de amit ma vettem egyrészről csak 600 volt, másrészről annyira finom édes, ahogy azt kell.
Úgyhogy ma ebédre is eper lesz kiflivel, meg uzsonnára is, így simán le is megy az 1 kiló, és vacsorát se nagyon kell ennem. Nemcsak finom, hanem egészséges is. Bár egy kicsit vigyáznom kell, mert miutűn múlt héten ezt 3x megcsináltam, elkezdett kicsapni, szóval most már kicsit mértékletesebb vagyok, nehogy alergiás legyek rá, vagy mi.
Felhasználási javaslat, ha már: magában csak uzsonnára, étkezésre nagyon jó hozzá a rozsos kifli, cukor természetesen ne érintse. Hétvégén szerintem fogok epres rizst is csinálni (a vége felé kell kicsit belepárolni, hogy ne essen teljesen szét).