HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Gyorsétel valós képek

2009.04.25. 14:58 szörp epe

Az utóbbi időben felugrott pár kiló, ami ott jött ki leginkább, hogy múlt vasárnap lett rólam pár kép, amelyeken már-már varacskos disznó formájú vagyok, úgyhogy most torna ezerrel, meg csokimegvonás, meg zabalás csökkentés.

Addig is egy elég jó étvágytalanító a gyorséttermi kajákról készített igazi fényképek, mármint nem a marketing szuper gusztusosan kinéző, hanem az éppen kibontott nem igazán jól kinéző változat, például a kedvenc Whopperem:

Fast Food: Ads vs. Reality

Szólj hozzá!

Címkék: étel

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr721085803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása