HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Yes, comment: Boszorkányüldözés az OM-ben

2009.03.18. 14:31 szörp epe

Érdeklődve olvasom az indexen a cikket a Katapult Mentorprogramról, és felmerült bennem egy-két dolog. Nem mondanék semmit a szakmai részről, csak ismerek egy-két szereplőt még a régi időkből.

Hogy exHÖOK-s környéken ilyenek történnek, azon már megse lepődök. Egyrészről ott mindig is voltak gázos dolgok, másrészről NA már régen is is nagy bizniszmen volt (bár pár pillanatig elcsodálkoztam, hogy mennyi helyen is volt bent, de jobban utána gondolva még biztosan van több is, így megy a cégbirodalom építés, pláne, ha van lojális munkássereged is az exHÖK-ösök közül), ez miért változott volna. Tehát simán el tudom képzelni, hogy van valami vaj a füle mögött, konkrétan teljesen hihető a cikk jónéhány állítása (hogy pénzt vitt, nem volt jó költségvetés), ugyanakkor azt is látom, hogy a cikk hangvétele sem éppen semleges oknyomozói, kb a cikkben csak a boszorkányüldézésről nincs szó, hanem csak NA tevékenységéről.

Na ilyenkor van, amikor kicsit ráérzek, hogy "hírek szereplői" és eseményei mögött milyen dolgok zajlanak le ténylegesen, ami halvány szomorúsággal tölt el...

Nem szeretem ezt a képmutató világot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr841009786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása