HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Tanfolyam 03 - Angol, bécsi keringő, cha-cha

2009.03.12. 13:41 szörp epe

Jól haladunk a tánctanfolyással is, tegnap az angol keringő + cha-cha gyakorlása mellett volt egy kis bécsi keringő is. Most már úgy tűnik, hogy kezd összerendeződni a végleges csapat, bár az kicsit furcsa, hogy rajtam+páron kívűl még két párt is én hoztam, és 1 (vagy 1,5 inkább?) pár aki nem nekem ismerősöm... bár így könnyebb a beszélgetés, és a további táncos programok összeszervezése is.

Tegnap szépen meg is lettünk dicsérve, azt mondta a tanár srác, hogy egy másik, szintén ő általa tanított csoporttal szemben mi már "érezzük" a cha-chat.

Megtanultam viszont:

- Rövid a kezem a páromhoz, tehát sztenderd táncoknál nem a lapockáját, hanem a váll-felkar közti részt kell fognom.

- Hallgatnom kellne sok cha-cha-t, mert néha kiesem a ritmusból.

- Kicsit le kell építenem magamban a svábos-polkás emlékeket, mert a keringőbe nagyon bejátszanak ezek az emlékek.

Ezen kívűl minden ok, reggeli pozitív érzés továbbra is megvolt a táncolás nyomán.

Szólj hozzá!

Címkék: tánc

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr44997863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása