HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Film: Made in Hungária

2009.02.08. 12:22 szörp epe

Kicsit kalandosan (lekéstük az első 5 percet), de tegnap este megnéztük a Made in Hungáriát. Felkészületlenül ért, mert elötte 2 nappal még nem is tudtam hogy lesz ilyen film, aztán nem olvastam róla kirtikákat, így viszonylag gondolat mentesen tudtam rá beülni.

És tetszett.

Bár őszintén szólva nekem könnyű zenés táncos bulizós filmmel örömet szerezni, de ezen felül is jó volt.

Ami nagyon tetszett: a jó zene (na persze), a rengeteg régi vacak, amit összeszedtek (+ a ruhák főleg a lányokról...), a pörgős táncos jelenetek.

Ami kevésbé jó volt, hogy kicsit talán szétesett a film. Vagyis más táncos zenés filmekkel ellentétben (legjobb párja a Grease, vagy akár a Mamma mia nemrégről) kicsit kiestek az énekes részek a film standard menetéből. Meg úgy ment el a 100 perces film, hogy nem volt egy egységes vonala a sztorinak inkább kicsit töredezett volt, lletve sok (másod)szereplő által vitt szál valahogy nem volt eléggé kidolgozva. Ja meg nekem az se volt világos, hogy akkor ez most egy életrajzi film, vagy életrajzi ihletésű vagy mi? Mert ha annak veszem elég gáz, ha nem, akkor viszont nagyon is jó.

De ne legyünk telhetetlenek.

Ja és még egy poén volt a végén: az utolsó táncjelent átúszott a főcím alatti Fenyő koncertfelvételbe. Azért szép volt az ellenpont a táncos párti és a koncert halványan dülöngélő népesége között...

(Mi biztos megyünk táncos buliba jövő héten.)

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr89929880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása