HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Lúzer SZDSZ, nyerő MDF

2009.01.28. 09:40 szörp epe

A narancsos párt folytatta kommunikációs hadjáratát, és újra (n+1 szer) bejelentette, hogy a kormány monnyon le, mert akkor megoldódik a válság (a világ is). Ez nem is meglepő, nem mondanak mást immáron 6 éve (ennél többet nem is vártunk tőle, 2es, leülhetsz). Sokkal érdekesebb a két "kis" párt reakciója (információk ebből a cikkből).

Az SZDSZ annyit nyilatkozott: lehet róla szó, megbeszélik.

Az MDF annyit nyilatkozott: lehet róla szó, ha a Fidesz prezentálja gazdaságpolitikai elképzeléseit (mármint amiért fel kell oszlatni a mostani bagázst).

Én komolyan nem tudom elhinni, hogy az SZDSZ hogy az istenbe lehet ennyire hiperlúzer. Mármint az MDF-hez képest. Szép dolog, hogy majd mi magunk között megbeszéljük, hogy legyenek választások, avagy nem (mert kb ezt mondta a bejelentésük, majda vének tanácsa megbeszéli, és elmondhatatlan szempontok alapján közli a végeredményt). De könyörgöm hogy lehetnek ennyire hülyék, hogy nem tudták azt a fél mondatot hozzátenni, amit Dávid Ibolya igen? Márminthogy ha itt gazdasági válságról van szó, akkor lehet all-in, de előtte mutasd kedves Fidsz, hogy akkor Te hogy szeretnéd megoldani ezt a dolgot?

Én azt gondolom, hogy ebben a válaszban egy józan, előremutató (bár talán kicsit naiv) választ adott az MDF. Amilyet kellett volna egy felelős liberális pártnak is adnia, akinek fontosabb, hogy merre halad az ország, minthogy milyen a politikai klíma. Vagy legalábbis áttekinthetően hozza döntéseit, de sajnos az SZDSZ ma nem ilyen párt.

Ennyire tehetségtelen nem lehet senki...

Szólj hozzá!

Címkék: köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr93907752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása