HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

6-pack, ne próbáld ki

2008.09.24. 18:01 szörp epe

Tegnap esti harapnivalót Burger King-ben vettem magamhoz. A szokásos Whopper helyett kipróbáltuk a mostani specialitást, a 6-pack-ot (lásd kép), mert új dolgokat kipróbálni jó, meg szimpatikus volt a koncepció is. Bár ne tettük volna.

Elvileg ez olyan akar lenni, hogy 3 fajta szendvics van párosával öszesütve (így jön ki a 6), amelyek amúgy ilyen kis falatnyiak (mint egy nagyobb pogácsa kb).

De nekem nem jött be. Először is a háromféle ízesítés kimerült annyiban, hogy az egyik párosban csípőspaprika volt, a másikban egy kis sajt, a harmadikban egy kis bacon (+ valami kencefice mindegyikben, de hajszálvékonyan rákenve). SZóval ahhoz képest, hogy alig van benne több zsömle + hús (bár szerintem pont ugyanannyi), mint egy Whopperben, még drágább is, és zöldség meg egyáltalán nincs benne, vagyis így nem éri meg. És nem is jó, mert gakorlatilag egy kis husit eszik az ember zsömlében.

Meg arról nem is beszélve, hogy elsőre ott bénáztam, amikor kérni kellett. Hogy most hogy kell kimondani: hatpack? szikszpek? szikszpak? (bár elég fiatal volt a szőke kiszolgálólány, akár mondhattam volna azt is, hogy szekszpak). Béna.

Maradok a Whoppernél (ami még mindig veri az összes többi mekis, BK-s szendvicset magasan).

Szólj hozzá!

Címkék: étel

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr77679689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása