HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

yaari.com spam veszély!

2008.07.30. 15:20 szörp epe

Na mára is megvan a etikátlan, tudatlan felhasználókat kihasználni akaró vállalkozás, ez a yaari.com (direkt nem linkelem, véletlenül se kattintson rá senki) (ja, yaari = barátság indiaiul, mert ez egy indiaiaknak szóló cucc).

Az a módszere ennek a közösségi lapnak, hogy a regisztrációkor elkéri az ember gmail-es (yahoos, hotmailes) jelszavát, aztán véletlenszerűen üzeneteket küld az ott talált címekre.

Én úgy találkoztam vele, hogy olyan embertől kaptam meghívót, akivel néhány hivatalosabb forma levelet váltottam eddig, de biztosan nem vagyunk barátok. Vagyisha ilyen levelet kaptok ismerőstől, akkor 99%, hogy nem direkt akar meghívni, mert jó a hely, hanem szimplán kihasználják a tudatlanságát.

Vigyázzatok.

Szólj hozzá!

Címkék: internet

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr64592861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása