HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Bomba

2008.07.29. 16:25 szörp epe

Na remek, ma is találtak egy minden eddiginél még hatalmasabb bombát, ezuttal ráadásul a lakhelyem közelében, még jó, hogy pont a tűzoltó utca másik oldalán, szóval az én lakásom nincs veszélyben. Ma máshol terveztem aludni, a megsemmísitő hatásáról festett rémképek csak megerősítenek ebben az elhatározásomban.

Szükségszerűen az ember belegondol, hogy mi lenne, ha véletlenül felrobbanna egy ilyen, konkrétan én nem emlékszem olyan esetre, amikor a hősies (sőt: Hősies) tűzszerész kollégák elszúrtak volna egy ilyet, hát mit mondjak, szurkolok nekik most is (különösen így, hogy a kedvenc ingemnek van esélye a romok alatt végezni, még mondja valaki, hogy nem vagyok egoista kicsit se).

Viszont a mai pletyka volt a tényleg jó: a kormánynak van egy térképe a meg nem talált bombákról, csak nem hozza nyílvánosságra csakmert. Nem tették hozzá, de arra gondoltak, hogy mert gonosz. Bár enyhe logikai bakugrás, de akkor miért vonnultatnak fel akkora erőket az evakuációhoz, sőt ha titokban akarják tartani a bombákat, akkor miért találnak meg egyet is? Rejtély. De hát nem is tudom mit várok a kocsmai összeesküvésgyártóktól.

Pont ide illő idézet:

And the X never ever marks the spot. (Henry Jones jr.)

Szólj hozzá!

Címkék: flash köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr27591253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása