HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Legjobban bánok

2008.07.28. 12:02 szörp epe

Méghogy az internet csak vicces videókból és pornókból áll, van azért bőven olyan is, ami arra készteti az embert, hogy magába nézzen. Mi az amit Te a legjobban bánsz?

Kicsit én is rákerestem a magyar weben:

  • amit a legjobban bánok az a sok bekapkodott gyógyszer
  • Ez az a veszteség, amit legjobban bánok:
    Elveszteni részem, a legjobb barátom!
  • Amit a legjobban bánok, hogy a fedélzetet nem festettem élethűre [a hajó maketten]
  • amit a legjobban bánok az életemben, hogy képtelen voltam én magam megmondani neki… Egy életen át bánni fogom.
  • legjobban bánok az talán az, hogy nem kezdtem el kiskoromban semmilyen hangszeren játszani.

Lehet, hogy mostanában csak gyakrabban vagyok elgondolkodós, élet végigtekintős hangulatban, de a téma megfogott, nekem is van azért pár dolog, amit mondhatni megbántam. Talán ez arról is szólt, hogy megpróbálom-e visszafordítani, és elkezdek valamit, ami egykor nem cselekedtem meg. Bár azt gondolom ez borzasztó nehéz, talán még jobban is, mint annyit mondani, hogy "sajnálom". Remélem nekem is lesz hozzá erőm.

Szólj hozzá!

Címkék: flash élet

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr53589187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása