HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Táncszőnyeg probléma

2009.07.27. 14:05 szörp epe

No, inkább leírom ide is, hogy ne felejtődjön el.

Szóval a 2.-3. használat után egyszerre csak nem működött, sőt bedugás után 1-2 perccel a gépet is lefagyasztotta jól. Megpróbáltam többféle USB-s felállásban, de csak fagyott. Gyors google, és bár nem erre a problémára, de olvastam olyat, hogy a cucc hajlamos feltöltődni elektromossággal, és ezért is lehet baj, megoldás, hogy használjunk egy USB hubot. Otthon pont nem volt eolsztóm, úgyhogy gondoltam egyet, és bedugtam egy hosszabítóba, így viszont (csak halványan érthetően módon) már nem fagyott.

Tehát ha fagyasztja a géped a táncszőnyeged, akkor először próbáld meg egy USB hosszabító kábellel, hátha az megoldja.

Szólj hozzá!

Címkék: táncszőnyeg

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr661270984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása