HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Szavazni kire

2009.06.04. 19:06 szörp epe

Asszem kicsit is felelős állampolgárként az ember nem hagyhatja ki az EP választást, akármennyire is jobb lenne helyette pl. kirándulni menni. Végiggondoltam magamban, hogy kire is szavazhatnék, de sajna pozitív szempontok helyett csak a negatívok miatt kihuzogatás maradt:

  • FIDESZ: azt mondják, hogy ELÉG, nos szerintem is ELÉG abból, hogy mindenre kb csak nemet tudnak mondani. Talán ideje lenne kicsit komprom.... áh mindegy. A jelenlegi FIDESZ-re soha sem fogok szavazni.
  • MSZP: jót akarnak (na nem mindenki, de többnyire), de könyörgöm, lúzerek!! Szeretnék jót Magyarországnak, de hát tehetetlenek, gyávák. Nem, most biztos, hogy nem.
  • SZDSZ: politikailag még mindig közel állnak hozzám, de azért az elmúlt időszakban tkp nem csináltak semmit. Nem tetszik ez. Töketlenkedés Kókával, Fodorral, és már rég el kellett jutniuk volna valahova. Legélesebben ez számomra a cigánykérdésben jön le, mert lehet, h csinálnak valamit, de akkor miért nem tudunk róla. Szóval erősen gondolkozok, hogy ismét melléjük ikszeljek, de inkább nem annyira.
  • MDF: Bokros inkább maradjon itthon, itt van szükség rá. Kár, hogy kinyírták az ifjúsági szervezetüket, szükségük lenne rá. Nem.
  • Jobbik: büdös nácik. Nem.
  • LMP: na igen. Ha kicsit jobbosabb lenne a gazdaságpolitikájuk, akkor meg is vettem volna, de így nem annyira. Schiffer András meg nagyon unszimpi nekem. Ugyanakkor jó dolgokról beszélnek, és jól.
  • Munkáspárt: büdös kommunisták. Nem.
  • MCF Romák: szavazzanak rájuk a romák, én biztos nem.

Úgyhogy vívódás van SZDSZ és LMP között, egyelőre az utóbbi javára billenően. De még az is lehet, hogy inkább pinát rajzolok rá, oszt jó napot.

PS.: legjobb lenne, hogy "Mindenki ellen", hogy kifejezzem mennyire rohadtul elegem van abból, amit manapság levágnak. Persze ekkor még inkább szavazhatok LMP-re, mert "lehet más...".

PS2.: Kérem, ez EP választás. Miért nem mondott senki se kurvára semmit az Unióról? Vagy én talán nem vagyok EU állampolgár? Vazze.

Szólj hozzá!

Címkék: köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr861163925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása