HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Sínre áll

2009.06.03. 16:59 szörp epe

Tegnap reggel volt, hogy a 17-es villamos sínjén állt egy kocsi a Bécsi úton. Nem pont a sínen, de pont annyira belógott, hogy nem fért el a villamos. A soför kicsit csöngetett, aztán még egy kicsit, aztán leszállt, előkapta a mobilját, lefényképzte előlről hátulról a kocsit, visszamászott a fülkéjébe és elkezdte mondani a központnak a szitut. Nem vártam meg a végét, inkább lesétáltam azt a 1,5 megállót, ami még hátra volt.

Nézem a kocsit: egy futáré volt (vészvillógó ki), kis boxos Opel vagy valami hasonló. Tanulság: nemcsak BMW-s köcsögök állnak be a villamos elé, hanem futár köcsögök is.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr761161613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása