HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Film: The Mummy (dragon valami) = 3

2009.05.01. 00:24 szörp epe

Ma esti laza kikapcsólódásként megnéztem, na pont ennyire volt jó.

A második résznél azt mondtam még, hogy ez az első rész paródiája, hát itt már nem tudom hogy mi minek a paródiája.

A film maga tök átlagos, a sztori nagyjából a korábbi részeknek megfelelő lépéskben zajlik, csak persze mindenből több van benne (több múmia, több effekt, több fegyver, több csaj).

Mókás párhuzam található az Indy 4 és e között, ahogy mindkettőben az apa is a fia vetélkednek egymással (bár nekem kb 2-3 nagyságrenddel jobban tetszett az Indy 4... hm lehet, hogy még azt is újra nézem ma este). Egyébként innen csak egy vicces részt emelnék ki (ez tényleg mókás volt), amikor a fegyver készleteiket hasonlítják össze a kapunál ("az enyém többet visz").

Egyébként Brendan Fraser szerintem megint jól hozza a karakterét, bár őt amúgy is szeretem, szóval nem nehéz jót nyújtania. Sajna a remek Rachel Weisz helyett most Maria Bello van, nem is igazán sikerült neki beérni (bár el se tudom képzelni, hogyan tudná), ez is egy rossz pont.

Összeségében ha kalandfilmes kincskeresős filmet akar nézni az ember, jobban jár az előző két résszel, vagy még inkább dr. Jones-szal.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr491096712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása