HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Psychogalaxy vélemény

2009.01.18. 02:20 szörp epe

Jópofa oldal a www.psychogalaxy.hu, és nagyon hasznos kisérletnek is gondolom, mármint hogy statisztikai adatok alapján is megpróbálja az ember tulajdonságait belőni. Most néztem vissza x idő után, és így visszagondolva is egészen pontos dolgokat ír rólam. Még azon is komolyan elgondolkoztam, hogy most akkor jól kiirom iwiw-re, hogy lássák, nem véletlenül vagyok annyira segítőkész és jófej emberke, mert megjátszom az agyamat, és azt is megértsék, hogy gyakran kifejezetten arra van szükségem, hogy magamban legyek. Nesze neked asztrológia!

Az öt szupervonás

Ambivertált típusnak mutatnak a tesztek, ami igen pozitív eredmény. Azt jelenti, hogy nem keresed mindenáron az újszerűséget, de ha egy számodra érdekes lehetőség kipróbálása merül fel, örömmel és lelkesen veted bele magad. Szívesen jársz társaságba, de inkább csak a számodra fontos emberekkel keresed az együttlét lehetőségét és csak ennek a néhány embernek nyílsz meg igazán. Olykor a társasági élet helyett inkább a csendes elmélyülést választod, amire legalább akkora szükséged van, mint a baráti összejövetelekre. Nem vágysz a vezetői posztra, inkább koordinátor vagy, aki segíti a problémák megoldását. Képes vagy arra is, hogy beleszólj az eseményekbe és időnként átvedd az irányító szerepet.

Igen pozitív eredmény, hogy alapvetően elfogadó és segítőkész ember vagy. Képes vagy arra is, hogy a versenyszellem magával ragadjon és saját érdekeidet helyezd előtérbe. Szívesen működsz együtt másokkal, a konfliktusokat igyekszel elkerülni, de csak bizonyos határig (amíg a csapat érdeke a tiédnek is megfelel). Józan gondolkodásodat és érzelmeidet törekszel egyensúlyban tartani döntéseidben. Nem bízol meg maradéktalanul mindenkiben, és a megfelelő mértékben vagy óvatos másokkal szemben. Ha az illető már kiérdemelte bizalmadat, akkor viszont képes vagy erős, ragaszkodó kapcsolatot kialakítani.

A helyzethez igazítod, hogy mennyire végzel lelkiismeretes munkát, vagy mennyire törekszel megbízható lenni a kapcsolatokban. A számodra fontos emberekkel és megfelelő körülmények közt akár nagy energiával is képes vagy teljesíteni. Lehet rád támaszkodni a feladatokban, de fontos, hogy megőrizd a motivációt hozzá. Ha elveszíted az érdeklődést a feladat iránt, akkor viszont felületesebben teljesítesz. Pozitív tulajdonságod, hogy egyaránt képes vagy dolgozni is és a munkát félretéve lazítani is.

Többnyire jól kezeled a stresszt és környezeted számára is kiegyensúlyozott ember benyomását kelted. Teljesítményedre ritkán van hatással lelkiállapotod, talán csak extrém stresszhelyzetben vagy ha hirtelen erős, negatív érzelmeket élsz át. Nyugodtságod és stabilitásod azonban az ilyen helyzetekből is gyorsan visszabillent egyensúlyi helyzetedbe.

Egyaránt érdekelnek a megszokott, már ismert dolgok és az új lehetőségek is. Kerülöd azonban a szétforgácsolódást, szeretsz inkább rendszerezett lenni. Alapvetően toleráns beállítódással fordulsz az emberek felé, de a túlzott extremitás, a szélsőségek, már számodra sem tűnnek kívánatosnak. Szeretsz elmélyülni régóta gyakorolt tevékenységeidben, de veled született kíváncsiságod miatt egy idő után új ingerekre vágysz.

Szólj hozzá!

Címkék: élet pszichológia

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr39884682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása