HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Mekis játékok

2009.01.11. 09:49 szörp epe

Kivételesen azt mondom, hogy január 22. (illetve a készlet erejéig) érdemes McDonald's-ba meni, ugyanis a Happy Meal-ben remek társasjátékok találhatóak, amelyeket kb önállóan sem lehet ennyiért megvenni (790 a HM, és ebben 230 a játék) + általában elég kicsik, hogy kirándulásra is szívesebben magával viszi az ember.

Mi első körben az Észekerék nevü tekergetős páros játékot vettük meg, ezzel már találkoztam teljes kivitelben, aminek jó leképzése ez a kicsinyített verzió. A játéknak nem teljesen tökéletes a kivitelezése (néha szólni kell a másiknak, hogy kicsit még birizgálja, hogy az enyém is leessen, amikor forgatja), de lehet, hogy még csak be kell járatni, miközben elég masszív a kerekek is jól bele vannak rakva, szóval pár nyarat túl fog élni.

A többi közül a vizilovas jól néz még ki, bár ez élőben kisebb, mint a képen. A Ki nevet a végén is jónak tűnik, bár sajnos nem a klasszikus, fémlapos, mágneses verzió. Ha jól látom egy kockát majd rakni kell bele, mert "pörgettyű" van benne, de sebaj, imádok kockát venni. A Monopoly inkább csak nevében az, de a Ki nevet a végénhez hasonlóan szintén lehet négyen játszani, ami plusz. Vonatra mindkettő ideális. Végül a Kérdezz-feleleket tutira nem fogjuk megvenni (csak feltételezni tudom, hogy azért ebből a kérdés kategóriából már régen kinőttünk).

Szólj hozzá!

Címkék: tipp játék étel

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr83870411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása