HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Gáz helyzet

2009.01.07. 22:49 szörp epe

Na remek, most nézem a nagyon nagy főnök levelét. Az irodánk a III. kategóriában van, tehát ha annak a gázfogyasztását is korlátozzák, akkor dolgozhatok itthonról.

Bár bónusz az, hogy szombaton nem lesz munkanap (átrakják januárra), legalább ettől nem érzem úgy, hogy ez az év is jól kezdődik.

Mondjuk jó lenne tudni, hogy pontosan mi tartozik hova a kategóriákon belül. Van ugyan egy lista a Földgázszolgáltató honlapján a korlátozási sorrendről, de ebből nem igazán derül ki, hogy pl. az egyetem az kettes vagy hármas, mert így most még elgondolkozhatok rajta, hogy bemegyek majd oda, na nem melegedni (mert amúgy se szoktak annyira befűteni), hanem kis közösségi életet élni.

Szólj hozzá!

Címkék: élet cég

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr63864502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása