HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Hanna in choppa

2008.11.30. 23:47 szörp epe

Heti kedvenc játékom a Hanna in a Choppa volt. Semmi komplikált, egy kicsi billegő helikopterrel kell végigmenni az egyre nehezedő pályákon, inkább fejtörős, mintsem ügyességi, de azért van benne mindkettő.

Nagyon marha jó az egyszerű kis zenéje (gyakorlatilag egy kb 25 másodperces rész van végtelenítve ismételve), bár mire az ember végigmnyomja a játékot pont elkezd idegesítő lenne.

Tetszetős az egyszerű grafika is, fekete alapon narancssárga. Nekem sokkal jobban tetszik, mint némelyik túlcsicsázott. Ha az ember számítógépes játékkal játszik, az nézzen ki úgy mint egy számítógépes játék, ne pedig úgy, mint egy festmény a Nemzeti Galériából.

Asszem ezek mind együtt és még néhány apróság (a levél a szerzőnek részben a Gomb, Amit Nem Szabad Megnyomni) olyan design-t alakítanak ki, amelyek pont megfelelnek egy rövid szórakozásnak, amit az ember egy játéktól elvár.

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr61797058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása