HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Wetworks Armageddon - Budapest jövőre

2008.08.26. 22:27 szörp epe

Belevágtam a Wildstorm Armageddon eseménybe, hogy kicsit képbe kerüljek, mi is történik arrafelé mostanában. Eddig minden szép és izgi (az Armageddon-t és a  Revelations-t már befejeztem, és most jön a Number of the Beast). A Wetworks: Armageddon-ban van egy nagyon szép Budapest ábrázolás az éppen futó apokalipszis utáni állaptról, ami megér egy bemutatást, íme hát. A legjobb, hogy a jobb oldalon még a Suzuki Swift is nagyon jól kivehető, el se lehet téveszteni.

Amúgy egyelőre tetszik ez a nagy átalakítósdi. Na oké, kicsit azért visszavágyok a régi szép időkbe, amikor még nem DC-s az univerzum, és lehetett teljesen önmaga (Authority, oh yeah), de hát ezt kell szeretni, ha azt mondja az anyakiadó, hogy "van már a sima Földhöz hasonló univerzumom, csináljatok valami mást", akkor ahhoz kell igazodni. Meg állítólag nem is mentek annyira az eladások a DC-be történő becsatlakozás után.

A koncepció meg igéretes, vagyishogy egy olyan szuperhős univerzumot létrehozni, ahol a sokszor bemutatott nagy apokalipszis ténylegesen megtörtént, és nem csak valami alternatív világot ráz meg a kataklizma. Bár ahogy észrevettem, benne maradt egy kiskapu, mivelhogy az emberek döntő többsége (99%-a) eltünt a katasztrófa pillanatában (Végítélet?), ezért van esélye, hogy őket valahogy visszaszedik egyszercsak, és minden visszatér a normális kerékvágásba (lehet, hogy a Number of the Beast-ben lesz olyan, ami utal arra, hogy mi történt azokkal az emberekkel, persze).

Ami még jó, hogy a nagy katasztrófát ezuttal pont a szuperek okozták, ez is egy érdekes és jó ötlet (oké a Days of Future Past-ban meg mutánsok, de itt konkrétan a szuperek egymás közötti harca a kiváltó ok), pláne azzal a paranoid felépítéssel, ami a Wildstorm sajátja, azazhogy ezt valaki előre eltervezte, és ez csak valami játékszerűség az emberiséggel.

Szólj hozzá!

Címkék: képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr55634709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása