HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Dopolmpia

2008.08.13. 17:27 szörp epe

Nem vagyok oda a profi sportért enyhén szólva sem. Valahogy gyökeresen elválik bennem az, amikor az ember hobbiból, a szabadidejében sportol, esetleg versenyekre is jár, attól, hogy ugyanezt főműsoridőben csinálja. A profi sportot kár is "emberi teljesítmény határai" meg hasonló hablatyokkal aposztrofálni, hiszen pont olyan a dolog, mintha az ember cirkuszba lenne, egy színházi elődást nézne, vagy éppen moziban ülne. Sóbiznisz (szórakoztatóipar) és semmi más.

És hogy mennyire ipar is ez valójában, onnan is látszik, hogy doppingolnak. Konkrétan mindenki doppingol. (Azért ha valami a Der Spiegelben jelenik meg, az már eléggé igaz.) (Sőt, New York Times) (Itt van magyarul is, nekem most konkrétan nem jött le.) Persze ahogy a fickó is mondja, nem arról van szó, hogy ezek az emberek ne dolgoznának meg a sikerekért, csak éppen használnak rásegítőket bőséggel. Mert nekik ez olyan, mint a színészeknek a smink. A műsor része.

Komolyan, még ha nem is igaz, és ez a mexikói fickó, Angel Heredia hazudik, ki hiszi el, hogy nem szednek semmit?

Ezt az olimpiát sem fogom nézni.

Szólj hozzá!

Címkék: köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr96614517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása