HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Csokordicsérő Ellenőrnéni

2008.08.01. 14:24 szörp epe

Még azt mondják, hogy az ellenőrök mind gonosz, mogorva emberek, akiknek nincs más céljuk, mint a halandók megszivatása.

Ahogy mentem át a PPK-ra diplomaosztóra, kezemben csokor virág, békésen üldögélek a 4es6oson. Ellenőr, jegyeket bérleteket, mutatom fel, mire a második (ellenőrnéni) megszólal:
- Milyen szép csokor! Házi virágból?
- Köszönöm szépen! Nem, itt vettem a Tompa utcában!
- A kedvesének viszi?
- Öh, nem, egy barátomnak...
- Viszontlátásra, további jó utat!

Az biztos nem lehet, hogy csak én találkozzak ilyen aranyos ellenőrökkel... Bár lehet az is közrejátszik, hogy ha ellenőr van, mindig köszönök, és a bérlet felmutatásakor mosolygok. Elvégre ők is csak emberek, akik ráadásul nem szórakozásból vannak ott, hanem a munkájukat végzik. (Persze ellenőr lehet ilyen is, olyan is.)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr44596054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása