HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Vízicsata (hol)nap

2008.07.18. 15:48 szörp epe

Holnap vízicsata a Bazilika elött, 3 óra elött 3 perccel. Mármint ha jó idő lesz.

Kedvelem ezeket a közösségi dolgokat, talán ezek mutatják, hogy az árokásós Magyarországon is van még akarat és kellő tömeg a kiúthoz. Főleg az tetszik, hogy ezt nem egy újabb (üzleti életből vagy máshonnan) származó politikusi kör csinálja világmegváltó gondolatokkal, hanem fiatalok, akik azzal is tisztában vannak, hogy a jövőért csak közösséggel lehet tenni.

Jópofák a gerillamarketinges módszerek is, a mellékelt képet a 4-6oson készítettük tegnap este, csak a mihez tartás végett.

Szólj hozzá!

Címkék: buli ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr11574496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása