HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Magyarázd a viccet

2008.07.16. 09:57 szörp epe

Én komolyan nem hittem volna, de ténylegesen van egy olyan blog, ahol megmagyarázzák a vicceket. Na persze ez az internet, amit magadtól ki tudsz találni, azt már többnyire valaki más is kitalálta, sőt többnyire van belőle pornó változat is. De ez szerencsére nem hosszú, alig büntet.

Most jut eszembe, hogy egyszer kb 1000 éve olvastam egy cikket, amiben meg tudományosan próbálták megírni, hogy mitől vicces egy vicc. Azért ez sem lehet egy rossz tudomány, biztos valakinek egyszer nagyon kellett a kutatási téma a BTK-n. De ennek talán van is értelme.

Szólj hozzá!

Címkék: blog internet

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr72570539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása