HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Fajok eredete újrafordítva

2008.07.02. 08:47 szörp epe

"Az evolúció tény, csak nehéz elmagyarázni."

Interjú Kampis Györggyel az indexen.

Lényeg, ami lényeg, nem a majmoktól származunk, esetleg volt egy közös ősünk ezt valahogy továbbra is nehéz elmagyarázni, azonban a kreacionizmusban hívők ezt a finom különbségtételt sem mindig értik meg. Meg azt se nagyon képesek felfogni, hogy az evolúcióban leírt változások nem 1 vagy 2 generáció alatt mentek végbe hanem kicsit hosszabb idő alatt (bár az ember alapjaiban nincs kondicionálva arra mentálisan, hogy nagy számokat felfogjon, mármint olyan nagyokat, amelyek a köznapokban nem fordult elő már eleinknél sem). + mint minden tudományos elmélet ez is folyton finomodik, ahogy egyre újabb tények látnak napvilágot.

Bár az is igaz, hogy én is csak azért tudom fenntartások nélkül elfogadni az evolúciót (vagy nem is elfogadni, hanem mélységében is megérteni), amióta a genetikus algoritmusok megvalósításakor láttam, hogyan is működik ez a dolog.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr27549146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása