HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Apró újságárus

2008.06.26. 08:23 szörp epe

Mostanában figyeltem meg ezt a remek újságárus szokást. Ezek az aluljárós kioszkok általában úgy vannak kiképezve, hogy a pult előtt még van pár sor újság (általában itt vannak a legjobban fogyó napi és hetilapok). Amikor megveszem a reggeli sajtómat, többnyire nem kiszámolt pénzem van, vagyis van visszajáró, amit az eladók úgy szoktak lerakni a pultra, hogy erősen nyújtózkodnom kell, hogy elérjem. Aminek következtében a laptoptáska szépen előrelendül, és csak a legendás egyensúlyérzékem ment meg attól hogy csókot nyomjak a Story magazin címlapjára. Rémes.

Nem azt mondom, hogy készakarva csinálják, vagyishogy azt akarják, hogy az ember inkább hagyja a francba az egészet, és hagyja ott nekik azt az 50-100 Ft-t (ez azért elég kicsinyes lenne). Ez inkább csak a vásárló figyelmen kivül hagyása ("Na mit akar, újságot? Na jól van vegye el és hagyjon békében üldögélni.").

Köszönet Relay!

Szólj hozzá!

Címkék: köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr26539915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása