HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Mézüvegcserép

2009.04.14. 09:47 szörp epe

Na ma reggelre is megvolt a tapasztalat. Mi rosszabb, mint szétcsapni egy üvegpoharat kómás fejjel a konyhapadlón? Ugyanez, csak mézzel kombinálva.

Nem elég, hogy millió darabra esett szét a pohár (hál istennek ezt pont nem szerettem, cseppnyi öröm az üröm vagy miben), hanem egy kiadós méztócsa is keletkezett (még jó, hogy a mézes üveget sikerült elkapni, és csak a tetejéből loccsant ki 2 deci kb). Na ebből igen funny volt kihalászni a darabkákat, illetve utána a felmosás is akciódús volt. Tanúlság: szivaccsal a méz is összeszedhető.

Ami rossz: most már tényleg ki kell takarítani itthon ma. Viszlát szép tavaszi nap.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr161063789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása