HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Színház: Bástyasétány

2009.02.08. 12:33 szörp epe

Már múlt héten néztük meg a Bástasétány 77-et az Ódry színpadon, csak kicsit vártam, hátha kimennek a dalok a fejemből (áááá nem nyert.... Bástyasétány 77, újra szép lesz, szebb mint rég, mpfh).

Nekem nagyon tetszett, meg annak a 10 embernek is, akit magammal cipeltem.

Maga a sztori elég egyszerű, mondhatnám bárgyú, már az első pillanattól kezdve látható majd minden fordulat, de itt talán nem is ez a lényeg. Az énekek kellően fülbemászóak, és legalább most az egyszer elnyeri méltó büntetésést a gonosz s jó.

Nekem bejöttek a színészek (az SZFE hallgatói) is. Bár volt kis bénázás, de ez inkább életszerűvé tette, és sok más helyen viszont meg kijöttek a saját élményeik (HÖK-ös hülyéskedés) is. Nagyon jópofa volt az is, hogy a zene az csak egy zongorából állt, így jól lehetett hallani az éneklést (hangerőben is, mert a padlásteremben volt az előadás).

Összeségében 5ös, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr83929903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása