HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Saját könyv (majdnem)

2009.01.16. 17:57 szörp epe

Annyira boldog vagyok, megjelent az első könyv, amit szerzőként jegyzek. Bár csak egy tanulmánykötet, amibe 2 (+ a mellékelt DVD-n még 2) tanulmányt írtam, de viszont van ISBN száma is. Bár gondolom kicsit árnyalja a képet, hogy csak 80 példányban jelent meg, viszont Eötvös kiadó, és ha jól tudom, akkor szegény környezettanosoknak már tanítanak is belőle (muhaha).

Ahogy F. tanár úr megfogalmazta: "Ez az első lépés egy már megkezdett életpályán".

Mire is jó ez?

Egyrészről fel lehet vágni vele ismerősök/csajok elött. Amivel az a gond, hogy nem vagyok igazán felvágós, ráadásul az ismerőseim jelentős része is szintén publikált már valahol, meg aztán a csajoknál sem biztos, hogy bejövős duma az "írtam már tudományos cikket, hö".

Másrészről talán jól is mutat a CV-ben. Talán. Még lehet, hogy ezt soha nem fogom sehol bevallani, azért kicsit cikinek érzem egyrészről a kegy-ét évvel ezelötti munkámnál már tudok jobbat, másrészről a 80 példányos kiadás sem túl bíztató. Publikációs jegyzékbe se nagyon rakható, én magam is lesajnálom azakat az egyetemi embereket, akik ilyesmivel töltik ki a tudományos munkásságukat.

Amire viszont biztos jó lesz, hogy anyámék örülni fognak neki, legközelebb ha megyek haza, akkor viszem is. Ez viszont tényleg jó.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr37882156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása