HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Használtan használod

2008.10.31. 15:21 szörp epe

Ma ügyesen vásároltunk. Kellett otthonra egy szék az íróasztal mellé (pörgős-forgós, kényelmes). Néztük itt-ott, IKEA meg más bútorosknál, egy elfogadható 20e körül kezdődött, és egy igazán jó már inkább 50e. Ami viszont sok (bár az, hogy kényelmesen üljél, és ne menjen tönkre a hátad elég sok pénzt megér, de ugyanakkor "mi kerül ezen....").

Ekkor jött a mentő ötlet: vegyük használtan, irodabútort nem annyira leharcoltan, sőt kifejezetten újonnan is szoktak szanálni, ha pl.: nem tetszik a főnökségnek, vagy éppen csődbe ment a cég. 5 perc google, egy jól kinéző eredmény, elmentünk és végül 7000-ért tudtunk venni egy kényelmes, jó állapotban lévő szuper széket, csak a kárpítját kell majd egyszer átmosni és máris teljesen jó. Mondjuk párat ki kellett próbálnunk de a leharcoltak mellett ez egészen jó állapotban lévő volt. Lehet, hogy csak 4-5 évet fog élni, de ebben az árkategóriában egy újtól se várunk feltétlenül többet.

Körbe néztünk még, és biztos hogy íróasztalt is ott fogunk venni (van olyan, amit szeretek, 1 méter mélységű és 2-3 méter szélességű beépített polcok és egyéb akadályok nélkül, tömör és vastag falappal), polcos szekrényt (még színben illőt is lehet találni), és ebédlő székeknek a hivatalosan tárgyaló széknek hívottakat. Még újat is tartanak, de úgy is az eredeti ár 30-40%-a, ami azért nem mindegy 30-40e forintnál.

Szólj hozzá!

Címkék: tipp vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr61742443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása