HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Tábori képek

2008.09.15. 01:06 szörp epe

A hétre elkészültem a bodajki matekos gólyatábor válogatott + rendezett albummal. 5000 kép 1500-ra redukálódott, és összeségében nagyon jók lettek a képek, még talán azt is megkockáztatnám, hogy nem csak az enyémek. Egy feladattal kevesebb az elkövetkező időszakra.

Végül kiválogattam egy párat a sajátjaim közül, amit bevállalhatónak érzek, ezeket jól sikerült szép képnek gondolom, aztán persze izlések és pofonok.

Ez egy jó pillanat, láthatólag egy pár, mégis más ül az arcukon, valami történik, ami nem egyformán érinti kettőjöket, és még nem abban gondolkoznak, hogy ekkor hol a helyük kettőjüknek.

Szépek, bár a napszemüveg rontja a hatást (le kellett volna vetetnem). A takaró haj miatt majdnem olyan, mintha a bal oldali lányon is napszemüveg lenne.

Itt legalább azt sikerült megoldanom, hogy az erős napfény és az arc felső árnyékos része nem oltja ki egymást, nagyon jól megmutattja a szemeket. A kalap még keretet is ad neki.

Elkapott pillanat az árnyékban. A háttér teljesen napos volt, ezért talán kicsit álomszerű.

Abszolut kedvenc, nem is a jó beállítás miatt. A lány képen egész este ilyen papírokkal táncolt végig és mindig mutogatta a csapatának, hogy éppen mi van (Táncoljatok, Nincsen hangotok stb), imádom az ilyen ki apró ötleteket. És meg dekoratív is hozzá.

Cigi éjszaka. Kis vakuval még jól látszik, hogy az öngyűjtó hogy világítja meg az arcát. Kevesebb vakuval még ütősebb lett volna, de csak nyomtam a gombot, nem volt idő már állítgatni.

A csók. Nem tudom, hogy ők a tábor ideje alatt jöttek-e össze, de szerintem igen. Jó, hogy a fiú arca látszik jobban, teljesen gyengéden hajol oda, de azért még bátortalanul talán egy kicsit.

Az utolsó nap előkerült egy csomó filc, és mindenkin vicces feliratok jelentek meg, neki viszont virág. A lavórtól a háttérben egyértelműen életképszerű

Szólj hozzá!

Címkék: buli fénykép

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr71663793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása