HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Zene éjszakára 080827

2008.08.27. 23:56 szörp epe

Egy jó éjt zene azoknak, akiknek nem kell holnap hajnalban kelni: PASO - Gagarin. Koncertfelvétel van csak, de nem tudom, milyenek lennének egy felvett klippen, az valahogy nem lenne az igazi, hangulatban. Ez már egy újabb verzió (idei Sziget), hegedűvel, erre tart a dolog, de nagyon jó. Na, fussatok helyben.

Szöveg:

Helló Gagarin! Helló Gagarin!
Sok víz lefolyik még a niagarain
Nagyon hideg van Moszkvában tüllszoknyában
Sietve igyekszem Kijevbe usankában

Helló Gagarin! Helló Gagarin!
A gyomrodban a vodka Rajtad tajga szag
Egy urali medve erejével rendelkezel
Nézz ki a földre mégegyszer és köpj egyet

Szólj hozzá!

Címkék: zene buli

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr43636955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása