HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Busz bárhol máshol

2008.08.22. 07:58 szörp epe

Komolyan mondom, nem is Magyarország lenne, ha nem lenne mindig valaki, aki úgy gondolja, hogy az ő egyéni érdeke fontosobb, mint mindenki másé. A lényeg: legyen BKV járat a közelben, de semmi esetre sem abban az utcában ahol én lakok, mert hangos és büdös. Ez pont olyan, amit pár éve hallottam, hogy a Gödöllői HÉV vonalán az volt, egy sín mellett lakó jelentette, hogy hangos a HÉV, ezért azon a szakaszon lassabban ment több 10000 ember napi közlekedését lassítva.

Még az indokok is nevetségesek: egyrészről úgyis mindenkinek van autója (persze ha meg valahol 500 méternél többet kell gyalogolni egy megállóig, akkor meg azért van útlezárás, hogy miért nem jár arra), másrészről meg környezetszennyezőek a buszok (kivéve, hogyha mindenki autóval megy, az még környezetszennyezőbb).

Annyira, de annyira kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz már egyszer csak egyetlen egyszer valahol olyan vezetés az országon belül, aki képes az ilyenek között kicsit szétcsapni. Ezek teszik tönkre az M0-ást, a 4-es metrót, és minden mást is, amire nagyon sok embernek szükséges lesz. Sajna sokkal könnyebbb valami ellen tltaozni, mint valami mellett hitet tenni, úgy tünik ez is nemzeti sajátosság.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr48627108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása