HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Zenebiznisz, nekik pénzt

2008.08.06. 10:57 szörp epe

Egy jó bejegyzés a Vastagbőr blogon.

Hogy a Szigettel mi van őszintén szólva hidegen hagy, annál érdekesebb az Artijusról szóló részek. Általában elég érzékenyen érint a téma, mert még ezek nevezik a file cserélőket tolvajoknak (mert a szegény zenészek nem kapják meg a pénzüket), miközben ott akasztják le a pénzt az emberről ahol nem szégyellik (pl.: hiába veszek cd-t, hogy a saját fényképeimet kiirjam rája, azért is fizetnem kell mintha illegális zenét másolnák rá, aztán meg beperelnek jól, hogy miért másolok illegális zenét és a büntetést is kifizethetem). Komolyan mondom, már csak ezért is töltök le mp3-akat, hogy ez az egész zeneipari 'jog'védő gerinctelen jogász bagázs végre eltünjön a süllyesztőben.

Magyar CD-t Magyaroroszágon biztosan nem veszek az elkövetkező 10 évben.

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: zene szabad köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr75603187

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása