HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Fejmasszírozó

2008.07.23. 20:44 szörp epe

Asszem ma sikerült egy igen jó befektetést végrehajtanom, 2800 Ft-ért megvettem a jobb oldalon látható habverő szerű cuccost.

Ez egy fejmasszírozó, esetleg más néven bokoma (bár azt nem tudom, hogy ez márkanév vagy az eszköz köznapi neve). Először egy tavalyi céges tréningen találkoztam vele, a szálláshelynek volt egy a sok egyéb kacat között. A végén tréner úgy vette el tőlünk, mert nem tudtunk vele betelni.

Úgy kell használni, hogy az ember a feje búbjára helyezi, aztán lassan mozgatja. A rugalmas drótok végén a kis göbök pedig határozottan de mégis gyengéden végigsimítják az ember fejbőrét. Az érzés az a fajta, amitől azonnal kiráz a hideg, mégis valahogy felvillanyozó, én nem tudok vele betelni.

A különböző honlapokon még mindenféle hasznos élettani hatásról írnak, hogy ez így akupunkturás cucc, meg serkenti az agyat, vagy éppen a hajat szépíti, esetleg a szexuális energiákat mozgosítja. Én ezekben nem nagyon hiszek, de az biztos, hogy nagyon jól esik.

Az "Első Magyar Feng Shui Centrum" webáruházában vettem, a neten lehet rendelni, de a magas postaköltség miatt érdemes személyesen elhozni a Podmaniczky utcából.

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr42582403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása