HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Index jóslás

2008.07.01. 09:25 szörp epe

Tegnap sikeresen lezártam a mostani vizsgaidőszakot is az utolsó jegy beiratásával. Megyek TO-ra, hogy leadjam a kis fekete könyvet, kezembe is nyomnak egy papírt jól, hogy írjam le a következő félévben milyen tárgyakat fogok másodjára/harmadjára felvenni. Kérdem, hogy ezt most hogy? TO-s bácsi sem tudja.

Valaki ismét okos volt a "felső"vezetés körében, és úgy gondolta, jobban tudja, hogyan mennek a dolgok, bár élő hallgatót valószínűleg sohasem látott + a tanulmányi szabályzatot sem sikerült elolvasnia még soha. Ugyanis most van az előjelentkezesi időszak, amikor az ember mégcsak jelzi, esetleg melyik tárgyakat végzi el, ha időben is megfelel, és létszámkorlátok miatt sem dobják le, vagyis 100%osan kizárt, hogy tudja, melyik tárgyakat fogja biztosan felvenni. Apám.

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr46547270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása