HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Nordsee, próbáld ki

2008.09.24. 18:13 szörp epe

Viszont végre valahára megnyílt a Nordsee első magyarországi étterme. Még annó nagyon nagyon régen Bécsben ettem egyszer náluk,amiről igencsak pozitív emlékeket ápolok magamban (bár ez azért is lehet szimplán, mert szeretem a halételeket).

De most csomó pletyka után megjöttek, a Westendben van hátul az éttermeknél (szerencsére villamossal nincs messze), úgyhogy fogunk járni oda nem ritkán. Bár nem gyakran se, mert nem túl olcsó.

A teszt étkezésen 3 féle szendvicset ettünk (nincs még kész a magyar honlap, úgyhogy a németről próbálom beazonosítani: Bismarck, makrélás valami és a lazacos tojásos salátás), és hozzá sült steak krumplit. Mindennek nagyon finom íze volt (utána meg mentünk sörözni, tehát a halas lehellet nem segítette elő a randizási lehetőségeket).

Sajna az árát nem mondanám túl jónak, bár tényszerűen a hal kaja mindenhol drágább. A szendvicsek 500 Ft körül voltak, és nekem 2 darab + valami mondjuk elég ebédre, vagyis másnak inkább 3 kell + még valami, ami már 2000 / ebéd. Tehát drágább, mint egy kifőzde, vagy mint egy meki, de mondom, hogy ez hal (ami alapból drágább), és nagyon finom is.

Összefoglalva, mi biztos megyünk még, ha nem is gyakran, és nyugodt szívvel ajánlom másnak is egy gyors ebédre.

Szólj hozzá!

Címkék: étel

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr43679709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása