HTML

Címkék

blog (17) budapest (19) buli (12) cég (7) egyetem (14) élet (39) érzés (16) étel (16) fénykép (18) film (15) flash (55) hdr (6) internet (33) ital (5) játék (13) köztér (35) ötlet (20) szabad (6) tipp (11) tudomány (9) vásárlás (12) zene (40)

Ilyen is van

Firefox 3 Pidgin

Zene nélkül...

Szörp és epe

Ez egy énblog. Ne keress benne értelmet, rendszert vagy bármilyen struktúrát. Néha hőbörgök, néha apró-cseprő megjegyzéseket teszek, néha ötletelek. Ez a blog olyan mint a mindennapok. Néha édes, mint a szörp, néha keserű, mint az epe.

Film - Resident Evil: Extinction

2008.08.22. 23:36 szörp epe

Lázas filmnézésem kettes számú áldozata a Resident Evil: Extinction, hamár sötét van odakint, legyen zombis idebent.

Már régóta gondolkozom rajta, hogy neki kéne vágni a játékoknak, de időhiány persze. Az előző két film rendben volt zombis vonalon, úgyhogy ettől sem vártam kevesebbet, az viszont meg is kaptam.

Milla Jovovich a főszerepeben remek, bár ezt tudjuk az 5. elem óta (csak egy furmányos kérdés lehetne, hogy maradt az arcbőre olyan üde, miután pár évet a sivatagban töltött, miután én 5 perc alatt lepirosodok, tudom-tudom a genetikai változtatások része ez is). Aha, itt most nem a színészi képeségeire gondoltam persze (azért ahhoz még el kellene játszani pár másmilyen szerepet), a filmben majdhogynem csak a csodálkozó, meg az eltökélt tekintet váltakozik + egyszer van egy csók is, kábé észrevehette volna már az első két rész alatt, hogyha megtetszik neki egy csávó, az tuti meghal pár percen belül. Tetszett volna vígjátékban szerepelni.

A sztori lényegében ugyanaz, mint az előző két részben, csak nem város van, hanem sivatag, másmilyen a szörny a végén, stb. Ami más, a még több zombi (szokás szerint lassan mozognak, de gyorsan mozdulnak), még furcsább formák (a varjas rész), és még gonoszabb Umbrella Corp., ahogy azt kell. Bár itt szintén felmerülhet a kérdés, hogyha ennyire töketlenek a cégnél, akkor hogy a fenébe lettek a világ legnagyobb és legeresőbb vállalata, akik egy zombi apokalipszis után is fent tudtak maradni (szemben például a hadsereggel, ami nem).

Szerintem nem rossz a film (A-kategóriás zombi film, heh), nézhető még hosszú éjszakákon. Hang legyen maxon, mert a zene úgy üt igazán (ne igyunk közben törékeny dologból, könnyen elejtjük).

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://szorpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr99628606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása